František Doseděl

František Doseděl je členem dozorčí rady společnosti Zdroj pitné vody Káraný, a.s., jímž se stal členem na základě otevřeného výběrového řízení. Je rovněž zastupitelem za Piráty na městké části Praha 3.

Je místopředsedou místního sdružení Praha 3. Narodil se v Českém Těšíně, od roku 2006 žije v Praze. Je zaměstnán jako advokátní koncipient.

V rámci Pirátů se věnuje obzvláště obecné právní problematice, sdílené ekonomice a tomu, aby se nám všem (nejen) na Praze 3 žilo dobře.

Po Gymnáziu F. X. Šaldy (obor přírodní vědy) vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy (obor právo a právní věda). Již deset let žije ve spokojeném vztahu s Davidou Hathor Doseděl a je hrdým páníčkem/služebníkem dvou psů. Do širokého spektra jeho volnočasových zájmů patří LARP, Jugger, pěstování (chilli, rajčata, bylinky), deskové a počítačové hry. Mluví anglicky a slovensky. Je schopen objednat si v restauraci (a rámcově poradit kudy do ní) i německy, chorvatsky a rusky.