Mgr. David Bodeček

David Bodeček (* 1980) je 1. místopředsedou Pirátů na Praze 1. Vystudoval Pedagogickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Pět let působil ve školství, poté se zabýval metodikou a nastavováním procesů ve společnosti Konica Minolta a dvanáct let v holdingu TRAXIAL GROUP, kde byl prokuristou. Spolupracoval s různými nadacemi, jako např. Kapka naděje, Výbor dobré vůle Olgy Havlové, a následně v občanském sdružení Sluneční parsek, které se zaměřují na děti, které prodělaly onkologickou léčbu.

V posledních 5 letech se především zabýval rozkrývání kauz a neetických kroků na městské části Praha 1. V říjnu 2018 byl zvolen jejím zastupitelem, měsíc poté se stal radním pro majetek a od ledna 2020 zastává funkci předsedy kontrolního výboru.

Mezi své přednosti řadí schopnost a ochotu jednat s lidmi. Je asertivní, odpovědný, samostatný a flexibilní, s náklonností k organizování a administrativě. Samostatnou prací zajišťující si sběr dat a informací, zjištěné je schopen nastudovat, analyzovat, zpracovat, interně prezentovat a zveřejnit tak, aby práce byla k užitku jemu samému, týmu a veřejnosti.