Piráti Praha: menu

Adam Zabranský

Student práv a wikipedista. Zaměřuje se na svobodomyslnou Prahu, sběr podnětů od občanů, právní analýzu dokumentů.

Adam Zábranský (* 28. prosince 1993, Praha) je student Právnické fakulty Univerzity Karlovy, vegan a amatérský volejbalista, fanoušek svobodné kultury a svobodného software a propagátor legalizace drog.

Členem Pirátské strany se stal v 18 letech. Byl členem kontrolní komise a republikového výboru Pirátů, koordinátorem překladů a správcem Twitter účtu Pirátů. Byl také prvním předsedou Mladých Pirátů, kteroužto funkci v roce 2014 milerád předal dál.

Pochází z Prahy, odjakživa žije na jejím okraji v Radotíně. Vystudoval Gymnázium Jana Keplera a předtím čtyři roky studoval na Mensa gymnáziu. Ve čtrnácti letech začal přispívat na českou Wikipedii. Zajímají ho hlavně právo, politika, nové technologie, evoluční biologie, psychologie a sociologie. Z etických důvodů se v osmnácti letech stal vegetariánem a v devatenácti veganem.

Kontakty: + 420 721 006 868, adam.zabransky@pirati.cz

Sociální sítě: Facebook, Twitter, Github

Další informace: majetkové přiznání, výkaz práce.

Napsal:

↑ Nahoru ↑