Podali jsme kandidátku do podzimních voleb. Všichni naši kandidáti totiž mají odvahu řídit Prahu správně

18. 07. 2022

Kandidátka k volbám na pražský magistrát je již úspěšně podaná. Tu povede náš pirátský primátor Zdeněk Hřib společně s místostarostkou Prahy 10 Janou Komrskovou na druhém místě.

I další místa kandidátky obsadili známé pirátské tváře, na třetím je radní pro bydlení a transparentnost Adam Zábranský - pražský radní a na čtvrtém pak dvojková zastupitelka a propagátorka Prahy bez šmelin Magdalena Valdmanová. Na dalších místech je pak exstarosta Prahy 5 Daniel Mazur a místostarostka Prahy 12 Eva Tylová.

Do voleb na pražský magistrát i místních zastupitelstev jdeme s jasným cílem a tím je vítězství. Všichni naši kandidáti totiž mají odvahu řídit Prahu správně!

Celou kandidátku i náš program do podzimních voleb najdete tady

Koaliční smlouva podepsána!
15.02.2023

Koaliční smlouva podepsána!