Bc. Lucie Horáková

Bc. Lucie Horáková (4. června 1995, Praha) je od roku 2018 sekretářkou předsedkyně Výboru pro sociální politiku na Magistrátu hl.m. Prahy, Mgr. Evy Horákové. Pro všechny zvídavé – stejné příjmení je pouhá shoda jmen.

Vystudovala Gymnázium Špitálská v pražských Vysočanech, kde roku 2014 odmaturovala. Poté strávila rok na Vysoké škole ekonomické studiem oboru Bankovnictví a pojišťovnictví na Fakultě financí a účetnictví. Jejím velkým zájmem byla vždy média, získávání a ověřování informací, a proto se přihlásila na obor Mediální studia na Metropolitní univerzitě Praha, kde získala svůj bakalářský titul a nyní pokračuje v magisterském navazujícím oboru.

Ve volném čase ráda čte, jezdí na výlety, hraje deskovky, chodí na nejrůznější kulturní akce, nejraději má koncerty a festivaly. Miluje zimní sporty, zvláště pak snowboarding. Dříve hrála basketbal, který dodnes nadšeně sleduje. Ráda se učí nové jazyky -mluví plynně anglicky, německy a učí se španělsky.

Stejně jako Míša Krausová, o sobě Lucie nerada píše ve 3. osobě.